Om Oss

"Det är helt hopplöst att hitta en lokal!"

Ja, så kände vi faktiskt väldigt länge!

Då vår verksamhet på Södra Berget rullade på väldigt bra och vi dessutom hade en väldigt lång väntelista med hundar som önskade en dagisplats hos oss så tänkte vi tidigt tanken på en filial, dvs ett till hunddagis i vår regi!

Ekonomin fanns, och vi hade dessutom hungrig, utbildad personal som var taggad till tårna att bedriva den nya verksamheten! Allt var "klart", det enda som saknades var lokalen...

Hur svårt kan det vara, kan man tänka? Jo, det undrade vi också efter ett tag! Men faktum är att det var ont om lämpliga lokaler, för vår verksamhet ställer vissa krav på utformning av lokalen och var vi kan husera.
Vi letade och letade, besökte och tittade på lokal efter lokal, men inget passade.


I 4 (!!) år letade vi frenetiskt utan framgång och började nästan tappa hoppet om att någonsin kunna starta vår efterlängtade filial!
Våren 2020 trodde vi att vi hittat en lösning, men så började plötsligt nyheterna svämma över med information och varningar om ett mycket smittsamt och dödligt, nytt virus... Vi pratar ju förstås om covid-19, och vi alla vet nog vad som hände sedan.
Detta resulterade i att vår tänkta lösning lades på is och vi stod åter igen där tomhänta, och med nya utmaningar så väl i vår verksamhet som i våra privatliv!

Sommaren kom och vi tuffade vidare. Så fick vi plötsligt nys om att ett annat dagis, i ett utav de områden där vi letat lokal, hade gått i konkurs! Vi blev inom kort kontaktade utav konkursförvaltaren som undrade om vi var intresserade av att ta över verksamheten?
Vi funderade lite. Var det verkligen läge nu, med tanke på rådande omständigheter? Men vi behövde dock inte fundera särskilt länge - med tanke på hur länge vi letat kände vi att "det var nu eller aldrig"! Och ett bättre läge får vi helt enkelt inte!

Så vi slog till, och här är vi nu! Med vår nya, efterlängtade filial i Birsta. Vi ser så fram emot att se var denna resa ska ta oss!

MÅNDAG - FREDAG

06.30-18.00

 

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

 

ÖPPETTIDER

DROP-IN KLOKLIPPNING

Måndag-fredag 
09.00-11.00 & 13.00-15.00

 

 

company_h_brand.jpeg

© 2020 AMNIS HUNDHUS BIRSTA

KONTAKT
TELEFON

073 - 069 52 52
OBS! P.g.a. branden har vi just nu tyvärr problem med vår telefon!

MAIL

birsta@amnishundhus.se

ADRESS

Norra Förmansvägen 20
857 53 Sundsvall
Sverige